καλούπι, σιλικόνη, πηλός, ζαχαρόπαστα, ζαχαροπλαστείο, φόρμες ζαχαροπλαστικής, καλούπι ζαχαροπλαστικής, φόρμα, σοκολατάκια
  • Καλούπι (φόρμα) σιλικόνης 3D μαργαρίτες

Εύκαμπτο καλούπι σιλικόνης για πολλές χρήσεις.

Χρησιμοποιείται στην κατασκευή αντικειμένων από πηλό, κερί, σαπούνι, γύψο και κάθε είδους υλικό πλήρωσης που έχει μια σχετική ρευστότητα ώστε να πάρει το σχήμα του καλουπιού.

Χρήσιμο για τη διακόσμηση εικόνων στη ζωγραφική, στο ντεκουπάζ, στο scrapbooking,  στην κατασκευή κοσμημάτων αλλά και στη ζαχαροπλαστική για τη διακόσμηση τούρτας,  για μπισκότα ή για διακόσμηση με σχήματα από ζάχαρη.  Ακόμη σε μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης ανάλογα με τα σχήματα του καλουπιού για κάθε περίσταση.

Γεμίζουμε το καλούπι με το υλικό που θέλουμε, πιέζοντας ελαφρά ώστε να πάει σε όλο το βάθος. Αφήνουμε για μερικά λεπτά να πάρει τη μορφή του καλουπιού και συμπληρώνουμε με υλικό έως ότου γίνει τελείως επίπεδη η πίσω επιφάνεια. Πιέζουμε και πάλι ελαφρά και συμπληρώνουμε αν χρειαστεί.

Ανάλογα με το πάχος (ύψος) του καλουπιού ψήνουμε από 130 έως 230 βαθμούς.

Ιδανικό για αρραβώνα, γάμο, επέτειο


Μέγεθος
Διαστάσεις σε χιλιοστά ΜxΠxY (καλούπι) 210x105x15

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Καλούπι (φόρμα) σιλικόνης 3D μαργαρίτες

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: 003102
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο (2)
  • 7,00€


Ετικέτες: καλούπι, σιλικόνη, πηλός, ζαχαρόπαστα, ζαχαροπλαστείο, φόρμες ζαχαροπλαστικής, καλούπι ζαχαροπλαστικής, φόρμα, σοκολατάκια