Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή προϊόντος - εκτός βιβλίων - γίνεται δεκτή εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή τους και υπό τους ακόλουθους όρους.
1. Να έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επιστροφής προϊόντος στο δικτυακό μας τόπο και έχετε ενημερωθεί για την αποδοχή της. Εναλλακτικά μπορείτε     να στείλετε μήνυμα στο info@decomagic.gr ζητώντας έγκριση επιστροφής.
2. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του (χωρίς να έχει ανοιχθεί), να είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς αλλοιώσει, χωρίς να είναι λερωμένη η συσκευασία και γενικά να είναι στην αρχική του κατάσταση.

Βιβλία: Σημειώνεται ότι επιστροφές βιβλίων δεν γίνονται δεκτές. 

Καλούπια : Οι διαστάσεις των καλουπιών περιγράφονται κατά προσέγγιση και διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα παραλαβής. Τυχόν αποκλίσεις μέχρι 20% θεωρούνται φυσιολογικές. Αν έχετε πρόβλημα και χρειάζεστε την ακριβή διάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας για να μετρηθεί και να σάς δοθούν οι διαστάσεις. Επιστροφές εντός αυτών των πλαισίων δεν γίνονται αποδεκτές.

Ακόμη δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που ζητούνται σε διάστημα πέραν των δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη εκτός των περιπτώσεων που για το λάθος ευθύνεται η decomagic. Σε περίπτωση που αναλάβουμε α έξοδα επιστροφής, το πακέτο θα πρέπει να παραδοθεί σε κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα υποδείξουμε.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, μόνο εφόσον αυτή δεν έχει τιμολογηθεί . Για να δείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας από την κεντρική σελίδα μας επιλέξετε «Ο λογαριασμός μου->Ιστορικό Παραγγελιών» και αναζητήσετε την παραγγελία σας με τον κωδικό της (πατώντας στο ματάκι δεξιά). Αν η παραγγελία σας δεν έχει τιμολογηθεί, εμφανίζεται με κατάσταση "Εκκρεμής" ή "Pending". Σε τέτοια περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να την ακυρώσετε αποστέλλοντας e-mail στο info@decomagic.gr. 

Επιστροφή Χρημάτων
Επιστροφή Χρημάτων: Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή για την αγορά του προϊόντος και εφ' όσον η αρχική πληρωμή του έχει φθάσει σε μάς. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τη GRAFICA εφόσον πρόκειται για επιστροφή προϊόντος, ή εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης ακύρωσης παραγγελίας.