Χρεώσεις αποστολής

Το DECOMAGIC θέλοντας να προσφέρει ποικιλία στον τρόπο αποστολής των προϊόντων του, ικανοποιώντας τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών από πλευράς μείωσης του κόστους και χρόνου παράδοσης, δημιούργησε πολιτική ειδικών χρεώσεων για την αποστολή των προϊόντων του, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σε καμία περίπτωση το DECOMAGIC δεν επιδιώκει να έχει κάποιο κέρδος από την αποστολή των προϊόντων του. Αντίθετα, επιδίωξη μας είναι να μειώνουμε το κόστος για τον πελάτη στο μικρότερο δυνατόν, μειώνοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο το χρόνο παράδοσης. 


Το DECOMAGIC αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, Ευρώπη και Υπόλοιπο Κόσμο μέσω συνεργαζόμενων δικτύων ταχυμεταφορέων και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.                                     Έξοδα αποστολής

 

Παραγγελίες εντός Ελλάδας 

Κόστος

Παραγγελίες άνω των   50 € εντός πόλεων  (με δική μας επιλογή ΕΛΤΑ ή Courier)

Παραγγελίες άνω των 120 € εκτός πόλεων (με δική μας επιλογή ΕΛΤΑ ή Courier)  

Δωρεάν μεταφορικά

Παραγγελίες κάτω των   50 € και με βάρος μέχρι 1 κιλό με courier εντός πόλεων

Παραγγελίες κάτω των 120 € και με βάρος μέχρι 1 κιλό με courier εκτός πόλεων

Για κάθε επί πλέον κιλό

3,50 €

7,50 €

1,50 €

 

Κόστος

Η αντικαταβολή χρεώνεται επί πλέον 

                   2,50 €

Για παραδόσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. χώρες)

Κόστος

Ευρωπαϊκή Ένωση (ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ)  

Χρέωση πρώτου 0.5kg

8,00 €

Για κάθε επί πλέον 0,5 κιλό (μέγιστο 2.0 kg)

5.00 €

Λοιπές χώρες με ΕΛΤΑ (Δέματα μέχρι 1.0 kg)

Κόστος

Χρέωση πρώτου 0.5kg

8,70 €

Για κάθε επί πλέον 0,5 κιλό

6.30 €

Με τα ΕΛΤΑ (δέματα μεγαλύτερα του 1.0 kg και μέχρι 2.0 kg)

27,50 €*Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές όπου δεν είναι εύκολη η αποστολή μέσω courier, τα προϊόντα αποστέλλονται με τρόπο της επιλογής μας.                                        Χρόνος παράδοσης

 

Παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Οι επιλογές και χρεώσεις αποστολής των προϊόντων υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα μας, σύμφωνα με τη διεύθυνση αποστολής και τον ταχυδρομικό κώδικα που δηλώνει ο πελάτης καιε μφανίζονται πάντοτε πριν την επιβεβαίωση/ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για την παραλαβή των προϊόντων, απαιτείται υπογραφή του δελτίου αποστολής. Παρακαλούμε δηλώστε μια διεύθυνση αποστολής, όπου θα υπάρχει κάποιο πρόσωπο να υπογράψει επιβεβαιώνοντας την παραλαβή τους. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών και ωρών στη διεύθυνση οικίας σας, μπορείτε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας, ως τόπο παράδοσης.Βεβαιωθείτε πάντως ότι κάποιος θα βρίσκεται στη διεύθυνση αποστολής που έχετε επιλέξει, καθώς απαιτείται υπογραφή του δελτίου παράδοσης. 


Ελλάδα

Για παράδοση με courier στην Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, εφόσον το προϊόν υπάρχει διαθέσιμο στις αποθήκες μας.

Για αποστολή με ταχυδρομείο στην Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με αυτόν που εφαρμόζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Εναλλακτικά με courier στο πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης, ή με συμφωνημένη πρόσθετη χρέωση.

Για παραδόσεις σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή μέσω courier, τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). 

Ευρώπη & Λοιπές Χώρες

Για αποστολή με ταχυδρομείο σε χώρες της Ευρώπης και Λοιπές Χώρες, ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με αυτόν που εφαρμόζεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).

Σημείωση:

1.Στις αποστολές με ΕΛΤΑ, η παραλαβή γίνεται στο πλησιέστερο Ταχυδρομικό γραφείο.

2. Στις αποστολές με ΕΛΤΑ καθώς και σε περίπτωση παραλαβής από σταθμό courier οι παραγγελίες αποστέλλονται μόνο κατόπιν εξοφλησης (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

3. Για αντικείμενα με μεγαλύτερο βάρος από 1 κιλό, ή ογκώδη προϊόντα υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με το βάρος ή την ογκομέτρηση.