Χονδρική πώληση

Χονδρική πώληση θεωρούμε όταν ο αγοραστής δεν είναι ιδιώτης αλλά επαγγελματίας σε συναφές επάγγελμα (βάσει ΚΑΔ) , και πρόκειται να μεταπωλήσει τα προϊόντα που αγοράζει. Υπάρχουν ελάχιστα όρια παραγγελίας και τουλάχιστον 3 τεμάχια ανά κωδικό είδους. .Η δέσμευση που αναλαμβάνετε είναι ότι δεν μπορείτε να ανακοινώνετε τιμή πώλησης χαμηλότερη από αυτήν που υπάρχει στη δική μας ιστοσελίδα.

Στο χώρο της πώλησης προς επαγγελματίες, έχει κάποιο νόημα η συνεργασία για προϊόντα που εισάγουμε. Επί του παρόντος αυτά που εισάγουμε είναι προϊόντα της VIVA DECOR καθώς και κάποιοι ανεξάρτητοι κατασκευαστές (προϊόντα ΟΕΜ). Οι παραγγελίες προς το εξωτερικό γίνονται περίπου ανά τρίμηνο και εισάγουμε κινήσιμα προϊόντα οπότε αν το προϊόν που ψάχνετε υπάρχει σε στοκ η αποστολή είναι άμεση.

Αν όμως κάποιο είδος σάς ενδιαφέρει και δεν το βρίσκετε στην Ελληνική αγορά μπορούμε να το περιλάβουμε στην παραγγελία μας και να το φέρουμε για λογαριασμό σας. Απλά χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και κάποιο διάστημα για την παράδοση όταν το προϊόν δεν είναι σε στοκ.

Οι τιμές που μπορούμε να προσφέρουμε είναι ανταγωνιστικές και υπάρχει περιθώρια λογικού κέρδους.