Ποιοι είμαστε

Εταιρία
Το DECOMAGIC (www.decomagic.gr) δραστηριοποιείται στον τομέα του φυσικού και ηλεκτρονικού εμπορίου και προέκυψε σαν ανάγκη κάλυψης ενός κενού στην ελληνική αγορά. Λειτουργεί με τη φιλοσοφία των εξ'αποστάσεως πωλήσεων προϊόντων. 

Στη συλλογή των προϊόντων του Decomagic θα βρείτε ελληνικά αλλά και εισαγόμενα προϊόντα, πολλά από τα οποία αποτελούν απ'ευθείας εισαγωγές μας.  

Η πώληση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου – ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της εταιρίας αλλά και από το φυσικό κατάστημα. Μπορείτε να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας στο e-shop του Decomagic, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς, ενώ οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας. 

Ο στόχος του Decomagic ήταν εξ' αρχής η διάθεση στο ευρύ κοινό ενός εύχρηστου και φιλικού διαδικτυακού τόπου, με την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, ώστε να παρέχονται ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές για την αρτιότερη δυνατή ολοκλήρωση ηλεκτρονικών αγορών. 

Στοχεύσαμε ακόμη στην η παροχή μιας πλήρους γκάμας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, με όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυπηρέτηση, με ιδιαίτερο βάρος στην ύπαρξη αποθεμάτων, και κύριο μέλημα την ικανοποίηση των πελατών μας. 

Στοιχεία επιχείρησης:
Πασιούρας Αλέξανδρος
Βαρειά
81100 Μυτιλήνη
ΑΦΜ: 147775936 ΔΟΥ: Μυτιλήνης
ΓΕΜΗ: 164049442000