Όροι προσφορών

Οι Δωροεπιταγές του DECOMAGIC
- Ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς τους, δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μετά την παρέλευση ενός έτους     από την ημέρα αγοράς τους, θα θεωρούνται άκυρες, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανανεώνονται. 
- Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού μας τόπου http://www.decomagic.gr. 
- Οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άλλων δωροεπιταγών. 

Σε περίπτωση που το ποσό της δωροεπιταγής που χρησιμοποιηθεί, υπερβαίνει το ποσό της παραγγελίας, το σύστημα θα αποθηκεύσει το υπόλοιπο ποσό της δωροεπιταγής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Καμία επιστροφή χρημάτων από δωροεπιταγή δεν είναι δυνατή. 

Οι δωροεπιταγές μπορούν να αγοραστούν με πιστωτική/χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και με κατάθεση/μεταφορά σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας. Μετά την πληρωμή από τον πελάτη, αποστέλλουμε στον αποδέκτη ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) με τον κωδικό δωροεπιταγής. 

Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν λάθη που προκύψουν στη διαδικασία αποστολής της δωροεπιταγής λόγω λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων από μέρους του πελάτη ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος προκύψει που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητά μας. Σε περίπτωση το μήνυμα για τον αποδέκτη επιστρέψει ενημερώνουμε τον πελάτη για να λυθεί το θέμα. 


Εκπτωτικά Κουπόνια
Κατά διαστήματα εκδίδουμε και προσφέρουμε εκπτωτικά κουπόνια. Δεν είναι δυνατή η αγορά δωροεπιταγής με εκπτωτικό κουπόνι. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που διαρκεί η προωθητική ενέργεια.

Ειδικές Προσφορές
Εφαρμόζουμε ακόμη ειδικές προσφορές, οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και διάστημα. Σε περίπτωση που ένα προϊόν εξαντληθεί δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν αποζημιώνουμε. 

Κάθε προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσια και μόνη της. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ισχύουν προσθετικά δύο ή περισσότερες προσφορές για την ίδια παραγγελία. Σε τέτοια περίπτωση ισχύει η προσφορά με το μεγαλύτερο κέρδος για τον πελάτη.